Voel je fitter en tevredener dankzij yoga of meditatie met Isabelle
 

TarievenVolg eerst een proefles om een indruk te krijgen van wat (Dru) yoga of meditatie nu is. Hiervoor betaal je € 10,00.

Wil je hierna verder gaan? Koop dan een strippenkaart en krijg op je eerste strippenkaart het bedrag van de proefles terug.


Een strippenkaart van 6 lessen is 7 lesweken geldig en een strippenkaart van 12 lessen is 14 lesweken geldig. Je kunt dus resp. 1 of 2 les(sen) kosteloos verzuimen. Een gemiste les mag je ook in overleg in een andere groep inhalen. Dat kan tijdens dezelfde week, of in een andere week tijdens de geldigheidsduur van je strippenkaart.


strippenkaart


Wageningen

Renkum

6   lessen

€ 69,00

€ 60,00

12 lessen

€ 130,00

€ 115,00

Een losse les is in overleg mogelijk. Hiervoor betaal je € 15,00.


Het tarief voor een individuele les is € 12,50 per kwartier. Gemiddeld duurt een les een uur, maar het kan ook korter of langer als dat beter in jouw situatie past.


Laat je niet door de tarieven afschrikken, als je weinig te besteden hebt en je toch heel graag yoga- of meditatieles volgt. Ik geef in overleg een korting aan studenten, minima en meerdere leden van hetzelfde gezin. Neem voor informatie contact met mij op.