Voel je fitter en tevredener dankzij yoga of meditatie met Isabelle
 

'In order to heal the world, we must first heal ourselves'.

Anita MorjaniOVER MIJ


Ik ben Isabelle Blandeau. Vanaf het eerste moment dat ik met yoga begon, vond ik het boeiend. Nog steeds ben ik regelmatig verbaasd over hoe groot de uitwerking van een ogenschijnlijk simpele oefening is. 

De kracht van meditatie ontdekte ik pas tijdens mijn yoga docentenopleiding en het hoort nu bij mijn dagelijkse routine. Persoonlijk heeft het mij gebracht dat ik meer verbondenheid en mededogen voor mijn medemens ben gaan voelen - iets wat heel natuurlijk aanvoelt, want al kom ik oorspronkelijk uit Frankrijk, ik heb mezelf van kleins af aan als een wereldburger beschouwd. 

Vanuit mijn passie voor yoga en meditatie en de overtuiging dat het positief op de mensheid uitwerkt, geef ik datgene wat ik leer met veel plezier door.


Na mijn opleidingen heb ik verdere kennis ontwikkeld op het gebied van omgaan met stress, burn-out en depressie. In samenwerking met een GGZ instelling geef ik cliënten uit deze doelgroep individuele begeleiding. Ik vind het daarnaast bijzonder hoe effectief yoga is, om chronische rugklachten te verminderen. Dit gaat binnenkort tot een samenwerking met een fysiotherapeut leiden. Zodra het een feit is, zie je het terug op deze website.


Uit eigen ervaring weet ik dat voeding veel invloed heeft op het energieniveau. Daarom volg ik een opleiding voor natuurvoedingsadviseur. Na afronding daarvan in december 2017, ga ik lessen organiseren, die door de combinatie van yoga, meditatie en voedingsadviezen aan meer vitaliteit bijdragen.

IsabelleAchtergrond


~ Dru Yoga docentenopleiding, 2010

~ Dru Meditatie docentenopleiding, 2013

~ Diverse bijscholingen, verplicht voor leden van het 'Dru         Professioneel Netwerk' (minimaal 2 keer per jaar)


~ Dru Therapy bij Stress en Trauma, 2016

~ Cursus Yoga en bekkenbodem, Samsara, 2017

~ Cursus Rug-, schouder- en nekklachten en  hyperventilatie, Samsara, 2017

~ Tot december 2017 volg ik de opleiding voor Natuurvoedingsadviseur, Sonnevelt Opleidingen