Voel je fitter en tevredener dankzij yoga of meditatie met Isabelle
 

'A man is but a product of his thoughts. What he thinks, he becomes'. Gandhi


DRU MEDITATIE


Dru Meditatie maakt mediteren voor iedereen toegankelijk. 

Dankzij gerichte mindfulness technieken raken storende factoren naar de achtergrond. Het brengt je innerlijke rust en kracht.


Heb je een drukke geest, dan krijg je tijdens de meditatie als het ware 'vakantie van jezelf' (heerlijk!). Daarbij leer je in de rol van de toeschouwer te stappen: je weet dat je een fysieke lichaam, gevoelens, gedachten enz. hebt, maar ze hebben even geen invloed op je. Je blijft onwankelbaar bij jezelf. Deze vaardigheid maakt je mentaal sterker. 

Naarmate je meer meditatie ervaring opbouwt, ontwikkel je een gevoel van verbondenheid met alles wat is. Het draagt bij aan je spirituele ontwikkeling.


In een Dru Meditatieles leer je meer dan alleen stilzitten: je leert bij voorbeeld op commando ontspannen. Dit is één van de belangrijkste voorwaarden om je focus hoog te houden. Er zijn ook voorbereidende oefeningen, die je bewuster maken van de energiewerking. En omdat je het effect van meditatie pas goed gaat ervaren als je het vaak beoefent (liefst dagelijks), krijg je steeds tips aangereikt hoe je er een gewoonte van kunt maken, of in elk geval, met meer mindfulness kunt leven.